Geen Thierry Neuville vandaag, wel op zondag

We zijn terug vertrokken voor een dag vol spanning en actie, vandaag trekken de teams de bergen in voor “echte” rallyproeven. Thierry en Nicolas zien we echter niet verschijnen aan de start van proef zes, de beslissing werd genomen de wagen vandaag niet te laten rijden op de proeven. Het is echter wel de bedoeling nog het zondag gedeelte te rijden.

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws