Dani Sordo versus Sébastien Ogier

Twee proeven zijn achter de rug deze ochtend, één woord komt naar boven: spannend. Sébastien Ogier was duidelijk meteen wakker op proef zeven met een kanontijd tot gevolg. Dani Sordo moest meteen zijn leidersplaats afstaan door een verlies van 5.6 seconden. Elfyn Evans kwam over de streep met een derde tijd.

Proef acht dan, en iedereen keek terug uit naar Sébastien Ogier. Het was echter Dani Sordo die meteen reageerde en Ogier terug naar plaats twee deed zakken. De druk bij iedereen moet enorm zijn gezien de titels die op het spel staan!

De eerste vijf rijders staan binnen de 15 seconden van elkaar. Voorlopige stand!

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws