Sébastien Ogier aan de leiding

De laatste proef deze morgen, Costa Valle Imagna 1 – 22.17 km, was in het voordeel van de Toyota rijders. Elfyn Evans reed de snelste tijd terwijl zijn teamgenoot slechts een halve seconde moest toegeven. Dani Sordo verloor 9.4s op deze proef en valt dus terug naar plaats twee. De Spanjaard heeft nog slechts 0,8s voorsprong op Evans die op plaats drie staat voorlopig.

Kevin Abbring en Pieter Tsjoen staan momenteel op een 19de plaats, Grégoire Munster op een 21ste en Cedric De Cecco 24ste. Maxime Potty moest opgeven.

Zo meteen wordt de ochtendlus nogmaals gereden om vanavond de dag af te sluiten met opnieuw een circuitproef.

Voorlopige stand

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws