Thierry Neuville in de fout

Vier proeven ver zijn we in Italië en er is drama op te tekenen bij Hyundai. Thierry en Nicolas kregen deze morgen al een serieuze verwittiging, gemiste remzone en hard een omheining in. Het daar nog weggeraken was al een klein mirakel op zich, het verdict aan de finish was wel 32,8s verlies.

De tweede proef vandaag ging beter, een derde tijd op 9,7s van Lappi. Deze laatste nam een serieuze gok door sneeuwbanden te kiezen, en het loonde dus.

Proef vier dan, waar Thierry een betonblok raakte in een chicane en meteen de ophanging brak. Game over voor vandaag!

Voorlopige stand
Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws