Enkel nog de Power Stage te gaan

Proef 15 is op dit moment on going, de heren van het WRC zijn echter al aan de finish na 14 kilometer volle concentratie. Geen verrassingen te noteren, Sébastien Ogier reed een vierde tijd en was daarmee 7.4s trager dan Dani Sordo. De Spanjaard schuift terug door naar plaats twee, hij was 2.9s sneller dan Ott Tänak. De Est zakt dus terug een plaatsje, het verschil tussen beide Hyundai rijders is slechts 0.2s.

Dani Sordo: “Zoals ik al eerder liet weten, mijn doel is Hyundai de constructeurs titel bezorgen, niet in gevecht gaan met Ott.”

Voorlopige stand

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws