Stand van zaken na proef 14

Proef 14, PZero Grand Prix 3, goed voor 10,31 kilometer op en rond het circuit zorgde zopas voor een wissel tussen Dani Sordo en Ott Tänak. De Spanjaard verkoos sneeuwbanden, dit was duidelijk de verkeerde keuze. Ott Tänak verkoos de “full wets” en was 7s sneller aan de finish dan zijn teamgenoot.

Rustig uitbollen zit er blijkbaar niet in bij Sébastien Ogier, hij blijft er vol voor gaan en reed de snelste tijd, 1.6s sneller dan Rovanpëra. De Fransman wil duidelijk het tempo strak houden om zichzelf niet in een fout te laten gaan.

Voorlopige stand

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws