Circuit Zolder in 2021

Via de eigen facebook pagina heeft Circuit Zolder deze voormiddag de kalender voor volgend jaar voorgesteld, vooralsnog onder voorbehoud van mogelijke wijzigingen, maar 2021 begint toch al wat vorm te krijgen.

Op de kalender, op gebied van autosport dan, zes grote events, waarbij de ’24 Hours of Zolder’ nu begin juli worden gereden en niet halverwege of eind augustus, wat naar bezoekers toe in het verleden al wel eens durfde clashen met Pukkelpop. In het tweede weekend van augustus mag Circuit Zolder opnieuw de DTM verwelkomen, tevens een tweede reden voor het verplaatsen van die magische 24 Hours.

Het spreekt voor zich dat ook de Belcar Series één of meerdere keren naar Zolder afzakken, maar een juiste kalender hieromtrent is er nog niet.

Er van uitgaande dat de overgrote meerderheid zich aan de maatregelen inzake Covid-19 zou houden en een vaccin nuttig zou blijken, moeten er in 2021 misschien geen events uitgesteld, afgelast of achter gesloten deuren gehouden worden. Afwachten maar …

Wie zijn of haar partner of vriend/vriendin toch al wil verrassen bij Kerstmis of misschien zelfs een cadeautje voor bij nieuwjaar, die kan via deze link de nodige tickets al bestellen!

See you in Zolder!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws