Hamilton blij dat hij terug in de wagen zit

Vorige week konden we genieten van George Russel in de bolide van Hamilton, de Brit is echter na een negatieve test op Covid-19 terug. Zijn reactie na de eerste trainingen:

Lewis Hamilton: “Ik ben dankbaar dat ik weer bij het team ben en weer in de auto. Ik heb vorige week niet gedaan waar ik van hou, dus ik was erg blij om vanmorgen op het circuit aan te komen. Het heeft anderhalve sessie gekost om weer in de flow te komen, ook al was het zo kort dat ik niet in de auto zat. De auto voelde niet helemaal hetzelfde als ik hem had achtergelaten, dus ik werk nu mijn weg terug om me meer in evenwicht te voelen. We hadden een probleem met de pedalen en de remmen in FP1, wat ons ongeveer 40 minuten baantijd kostte, maar het team heeft geweldig werk geleverd door alles zo snel te veranderen; ze zijn nu drie weken hard aan het werk geweest en ze blijven pushen. Verder gingen de sessies allemaal goed, de laatste voelde een beetje beter. We zullen vanavond onze hoofden naar beneden houden en hard werken om in de best mogelijke vorm te zijn voor de kwalificatie en de race.”

Foto: Mercedes-AMG Petronas Formula 1 Team

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws