Rallye Monte Carlo, zonder publiek?

In de Franse media komen er verontrustende berichten met betrekking tot de eerste wedstrijd van het World Rally Championship 2021. Een aantal maatregelen zouden al genomen zijn: shakedown die gepland is zou niet doorgaan, de proef van Saint-Apollinaire/Embrun op zaterdag zou niet doorgaan en het servicepark + de proeven zouden verboden zijn voor publiek.

Weldra meer nieuws hierover!

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws