Kalender Belcar Endurance Championship 2021

Na het harde werk van de voorbije weken was het deze morgen tijd voor de crew van het Belcar Endurance Championship om de kalender voor volgend jaar bekend te maken.

We gaan vier keer rijden op Circuit Zolder en dit tijdens het New Race Festival, de 24 Hours of Zolder, de Historic Grand Prix en het American Festival ‘NASCAR Finals’. Eén keer gaan we naar wat men het mooiste circuit ter wereld noemt want voor de Spa Euro Race trekken we naar, hoe kan het ook anders, naar het ‘Circuit de Spa-Francorchamps’.

Nieuw op de kalender is de Hockenheimring in Duitsland waar de Belcar bij de Hankook 12 Hours als supportrace zal fungeren.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws