Sergio Perez racet in 2021 naast Max Verstappen

Red Bull Racing kan vandaag bevestigen dat Sergio Perez zich bij het team zal voegen en naast Max Verstappen zal racen in het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap 2021.

De huidige piloot Alex Albon blijft een belangrijk lid van het team en neemt de rol van Red Bull Racing test- en reserve-piloot op zich met een belangrijke focus op de ontwikkeling van 2022, simulatorwerk en bandentests.

Sergio maakte zijn Grand Prix-debuut in 2011 en is sindsdien een van de meest consistente en hardnekkige racers van de sport geworden. Sergio’s recente overwinning bij de Sakhir Grand Prix maakte hem de favoriete keuze om bij Red Bull Racing te komen, aanvankelijk met een contract voor een jaar.

Red Bull Racing Team Principal, Christian Horner, zei: “Alex is een gewaardeerd lid van het team en we hebben lang en diep nagedacht over deze beslissing. Nadat we onze tijd hebben genomen om alle relevante gegevens en prestaties te evalueren, hebben we besloten dat Sergio de juiste piloot is om met Max samen te werken en we kijken ernaar uit hem te verwelkomen bij Red Bull Racing.”

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws