Stoffel Vandoorne reed in de W11, zijn reactie

Stoffel Vandoorne mocht vorige dinsdag achter het stuur plaats nemen van de W11, de bolide waar zowel Lewis Hamilton als Valtteri Bottas dit jaar hun successen mee behaalden. Onze landgenoot legde 82 rondjes af op het Yas Marina Circuit, wat goed was voor een afstand van 455 kilometer. Zijn snelste rondetijd gedurende deze testsessie was 1:36.840.

Reactie Stoffel Vandoorne: “Ik heb vandaag veel plezier gehad in de W11. Ik heb veel ronden kunnen rijden met zowel korte als langere runs. Het was een vrij vlotte dag en in de ochtendsessie was ik het snelst. Ik wil het team enorm bedanken voor het feit dat ze mij deze kans hebben gegeven, want de kans om een kampioenschap winnende F1-auto te besturen komt niet vaak voor en is zeer uniek. Het was een voorrecht om met de W11 te mogen rijden en het was echt een geweldige dag. Ik moest de middag een beetje inkorten omdat ik naar het vliegveld moest voor een PR-engagement, maar toch ben ik erg blij met de dag die we in de auto hebben gehad en de mogelijkheid om met de W11 te rijden.”

Foto: Mercedes-AMG Petronas Formula One Team

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws