Rallysprokkels

  • Andreas Mikkelsen gaat in 2021 terug de strijd aan in WRC2 met Skoda, dit met Toksport WRT. De Noor gaat ook van start met een nieuwe co Ola Fløene, beide heren hebben reeds in het verleden samengewerkt.
  • Toksport WRT zal eveneens een tweede wagen inzetten, dit voor Marco Bulacia Wilkinson samen met Marcelo Der Ohannesian.
  • De Hyundai i20 is aangekomen bij de familie Solberg. Oliver kan starten met testen om klaar te zijn voor de start volgend jaar. Het contract voor het jonge talent is voor twee seizoenen.
  • Het lijkt erop dat de WRC manche in de UK echt wel in een rollensysteem zal terecht komen. Dit jaar werd de wedstrijd gecanceld door Covid-19. Volgend jaar gaat de wedstrijd door in augustus en een mogelijkse verhuis richting Noord-Ierland is een optie.
  • Pieter Tsjoen komt aan de start van de Monte Carlo, dit aan de zijde van Kevin Abbring in de VW Polo R5. Daarnaast brengt het team ook twee keer een Renault Clio Rally 5 aan de start, dit voor Tim Van Parijs – Kurt Heyndrickx en Benoit Verlinden – Jochen Claerhout.

    Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws