Suninen, Greensmith en Fourmaux bij M-Sport in 2021

Gus Greensmith, Teemu Suninen en Adrien Fourmaux werden vandaag voorgesteld als de rijders van het M-Sport World Rally Team waarbij de 24-jarige Brit de enige is die dit jaar een volledig programma zal afwerken.

De tweede Ford Fiesta is afwisselend voor Teemu Suninen, die het dit jaar zonder zijn co Jarmo Lehtinen moet doen, en de Fransman Adrien Fourmaux die genavigeerd wordt door onze landgenoot Renaud Jamoul. Fourmaux en Jamoul werken trouwens een gemengd programma tussen WRC en WRC2 af.

Het schema is niet nog helemaal compleet, maar in de Monte-Carlo zullen Greensmith en Suninen in de WRC starten, Fourmaux in de Fiesta Rally2.

“M-Sport heeft een lange geschiedenis wanneer het aankomt op het ondersteunen van jonge talenten. Dat is ook iets wat Malcolm nauw aan het hart ligt. Teemu, Gus en Adrien genieten bijgevolg ons volle steun. Alle drie hebben ze veel talent en we hebben programma’s ontwikkeld om het beste in elke rijder naar boven te kunnen halen en tegelijkertijd een verdere vooruitgang in hun carrière mogelijk te maken,” aldus Richard Millener, teambaas bij M-Sport.

Dat betekent ook dat Esapekka Lappi (voorlopig) geen stuur meer heeft bij M-Sport.

Foto’s met dank aan M-Sport en Facebook M-Sport.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws