Rallysprokkels

Andreas Mikkelsen zal het seizoen 2021 aanvatten met een oude bekende, Ola Floene gaat opnieuw de nota’s lezen. Het duo was eerder al een team bij onder andere Volkswagen Motorsport.

Toksport WRT heeft de livery bekend gemaakt vooor de Skoda’s van Mikkelsen en Bulacia. Zie foto. (foto FB Toksport WRT)

De Monte-Carlo nadert met rasse schreden, de openingsmanche van het WRC 2021. De departementele verkeersveiligheidscommisie heeft een gunstig advies gegeven nadat een nieuw plan werd voorgesteld door de organisatie. Deze commisie bestaat onder andere uit politie, brandweer, burgemeesters en een vertegenwoordiger van de Internationale Automobielfederatie. Het podium en het servicepark zijn verboden terrein voor het publiek en daar zal ook streng worden op toegezien. Of de proeven open zijn voor publiek, daar is onduidelijkheid over. Het is nu aan het Franse gezondsheidsagentschap om een definitieve go te geven. Spannende dagen dus.

Jarmo Lehtinen heeft opnieuw een rol gekregen bij Toyota Gazoo Racing als sportief directeur, hij zal hiermee Kaj Lindström ondersteunen. Jarmo was de vroegere co van Mikko Hirvonen.

Nicolas Ciamin heeft de Citroën C3 Rally 2 aan de tand gevoeld in het kader van de Monte Carlo:

Ook Oliver Solberg is al volop bezig met testwerk in zijn nieuwe Hyundai i20 Rally2:

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws