Voor de veertiende keer Stéphane Peterhansel

Samen met zijn co-piloot Edouard Boulanger heeft de Fransman Peterhansel de editie 2021 van de Dakar-Rally op zijn naam geschreven. De Mini-rijder was over de ganse rally 13min51 sneller dan Nasser Al-Attiyah. De Toyota piloot nestelde zich de voorbije dagen vast op de tweede plaats voor Carlos Sainz. De Spanjaard eindigde op 1u00:57 van zijn teamgenoot.

De top vijf wordt vervolledigt door de Pool Przygonski en de Spanjaard Roma. Deze laatste kwam aan de start met de nieuwe bolide van Prodrive, dit resultaat opent perspectieven voor de toekomst in ieder geval.

Eindstand

Foto: A.S.O./J.Delfosse/DPPI & A.S.O./E.Vargiolu/DPPI & A.S.O./F.Le Floc’h/DPPI

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws