Monte-Carlo, kort programma morgen mogelijks met sneeuw

Drie proeven morgen en een heel vroege start zorgen ervoor dat alle actie te zien zal zijn in de voormiddag. Reden hiervoor zijn uiteraard de aanpassingen door Covid-19 en de lange verplaatsing naar Monaco.

Starten doen we om 6u30 reeds met de 18.31 km lange proef van La Bréole-Selonnet. Saint-Clément – Freissiniéres volgt om 8u18, deze proef is goed voor 20.48 km. Om 12u08 keren we terug naar La Bréole-Selonnet voor een tweede passage.

Slechts 57.1 km in totaal, maar met de verwachte sneeuw mogelijks heel wat actie!

Foto: Jaanus Ree Red Bull Content Pool

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws