Monte-Carlo, de Belgen doen het uitstekend

Het nieuwe Hyundai-team Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe hebben nog steeds zicht op het podium, 7s bedraagt het verschil met Kalle Rovanperä. Met morgen nog vier verraderlijke proeven te gaan kan het nog alle kanten op gaan.

In WRC2 staan Adrien Fourmaux en Renaud Jamoul nog steeds op de tweede plaats, hun achterstand op de leider in deze klasse, Andreas Mikkelsen, bedraagt 2min13.8.

Foto: Facebook M-Sport

Cédric De Cecco en Davy Vanneste doen het goed in WRC3. De Skoda rijder staat momenteel vijfde terwijl de oranje Delporte Citroën op plaats zes staat. Cédric Cherain staat samen met Stéphane Prevot op de negende plaats in deze klasse.

Kevin Abbring en Pieter Tsjoen staan op de 21ste plaats algemeen, als we kijken naar alle RC2 wagens betekent dit een dertiende plaats.

Tim Van Parijs en Benoit Verlinde blijven het mooie weer maken in de RC5 categorie. Van Parijs heeft de leiding in handen, zijn teamgenoot Verlinde de tweede plaats. Daar beide teams in de top 50 staan kunnen ze morgen ook van start gaan op de slotdag!

Foto’s Jaanus Ree Red Bull Content Pool.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws