Maserati deelt eerste foto’s prototype Grecale SUV

Maserati heeft de eerste beelden vrijgegeven van een prototype van de nieuwe Grecale SUV, die zich voor het eerst buiten de muren van de historische Maserati-fabriek aan de Viale Ciro Menotti in Modena waagde.

De prototype-auto’s ondergaan momenteel een periode van intensieve tests op de openbare weg, het circuit en offroad, in uiteenlopende gebruikscondities. Via deze tests vergaart Maserati waardevolle data voor de ontwikkeling van de definitieve versie van de nieuwe SUV.

De productie van de Grecale gaat plaatsvinden in Cassino (Italy), waarvoor een investering van zo’n 800 miljoen euro is voorzien. De wereldpremière van de Maserati Grecale vindt vóór het einde van 2021 plaats.

(Persbericht en foto’s met dank aan Maserati Media)

Joachim Vandecauter
Joachim Vandecauter is stagiair bij RallyandRaces. Volgt al van jonge leeftijd de autosport en vooral dan de circuitwereld. Joachim hoopt met deze stage ook verder te groeien als toekomstig journalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws