Twee divisies voor Porsche Sprint Trophy Benelux

De Porsche Sprint Trophy Benelux wordt verdeeld in twee divisies binnen hetzelfde kampioenschap. Dat meldt de organisatie zelf. Er zal een GT3 Cup- en een GT4-divisie zijn. In de GT3 Cupdivisie zullen alle generaties van de Porsche 911 GT3 Cup deelnemen. Terwijl bij de GT4-divisie de Porsche Cayman GT4 CS Gen 1 en 2 vertegenwoordigd zijn. Op het nieuwe seizoen is het nog even wachten tot 8 en 9 mei. Dan zijn de eerste races op het circuit van Zolder.

(Foto met dank aan Porsche Sprint Trophy Benelux)

Joachim Vandecauter
Joachim Vandecauter is stagiair bij RallyandRaces. Volgt al van jonge leeftijd de autosport en vooral dan de circuitwereld. Joachim hoopt met deze stage ook verder te groeien als toekomstig journalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws