Team RaceArt-Kroymans wil wereldtitel in eerste Ferrari Challenge-seizoen

Team RaceArt-Kroymans is druk met de voorbereidingen voor een tweede seizoen in de Ferrari Challenge. Roger Grouwels won het eerste seizoen in de grijs/oranje Ferrari 488 Challenge Evo met een verschil van 52 punten.

Het debuut jaar van Team RaceArt-Kroymans en coureur Roger Grouwels wordt officieel afgesloten in het weekend van 4 maart. Dan vindt de Finali Mondiali plaats op het Italiaanse circuit Misano. Hier wordt gestreden om zowel het wereldkampioenschap en het Europese kampioenschap, waarin Team RaceArt-Kroymans deelneemt in de Coppa Shell categorie.

Als vervolg op het succes van afgelopen jaar, neemt Team RaceArt-Kroymans ook in 2021 deel aan de Ferrari Challenge. De eerste race wordt verreden op het iconische Monza, waar Grouwels in zijn Ferrari 488 Challenge Evo aan de start verschijnt. Kroymans Ferrari is als sponsor verantwoordelijk voor onderdelenlevering.

“2020 was voor ons in de Ferrari Challenge Europe een zeer succesvol jaar”, zegt Grouwels. “We hopen dan ook dat we in 2021 deze lijn kunnen doortrekken, maar eerst de Finali Mondiali. Met het Europees kampioenschap al op zak, gaan we alles geven om het wereldkampioenschap hier aan toe te voegen. We zullen samen met de concurrentie gaan zorgen voor een mooie strijd en sluiten hiermee het “2020”-seizoen af. Tevens zien we het ook als een goede test voor het 2021-seizoen dat al over een maandje van start gaat op het circuit van Monza.”

(Persbericht en foto’s met dank aan RaceArt)

Joachim Vandecauter
Joachim Vandecauter is stagiair bij RallyandRaces. Volgt al van jonge leeftijd de autosport en vooral dan de circuitwereld. Joachim hoopt met deze stage ook verder te groeien als toekomstig journalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws