Andrea Adamo meer dan tevreden

Hij waarschuwde zijn voltallige team na de eerste wedstrijd van het kampioenschap en legde zo heel wat druk. De reactie van zijn mensen mag er zijn!

Teambaas Andrea Adamo zei: “Na de Monte Carlo zei ik dat alleen een overwinning voldoende zou zijn om ons terug te laten komen op het niveau dat we nodig hebben. We moesten meer gefocust en beter voorbereid zijn. Het team heeft geweldig werk geleverd, en dit resultaat weerspiegelt dat. We begrepen onze fouten, ik allereerst, en we reageerden op de manier die we nodig hadden. Winnen en als eerste eindigen zijn heel verschillende concepten. Vandaag hebben we gewonnen. Ott en Martin hebben van start tot finish fantastisch werk geleverd en de overwinning was echt welverdiend. Thierry en Martijn, die als derde de weg opgingen, vochten tot het einde keihard om de inspanningen van onze constructeur in het kampioenschap te steunen. Ik had Craig en Paul het hele weekend snel willen zien, zoals ze in de Power Stage waren, maar ze eindigden als vierde, wat we ook aan de start van dag drie aan hen vroegen. Dank aan de organisatoren van de Arctic Rally Finland voor het feit dat we hier konden komen en genieten van een spannende rally. We hebben opnieuw aangetoond dat de autosport in zeer moeilijke omstandigheden snel kan reageren om veilig een wedstrijd neer te zetten en ervoor te zorgen dat iedereen in moeilijke tijden wat entertainment kan delen.”

Foto: Hyundai Motorsport Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws