Master Maserati Driving Experiences: nu ook rijtrainingen met de MC20

Het 22e seizoen van Master Maserati Driving Experiences brengt veel nieuws. Dat zijn de experiences met het volledige gamma van de krachtigste modellen van het merk en de ‘MC20 Master’, de eerste exclusieve rijervaring voor nieuwe eigenaren van de supersportwagen MC20.

Master Maserati biedt een omvangrijk, tailor-made aanbod van rijtrainingen, met vier verschillende formules (Engine Start, GT, Sport en MC20 Master) op 10 verschillende data van 27 mei tot 14 oktober op het circuit Varano de’ Melegari (Parma, Italië).
De rijtrainingen zijn afgestemd op verschillende vaardigheidsniveaus en vinden plaats onder het toeziend oog van gekwalificeerde instructeurs. De trainingen vinden plaats met de Levante Trofeo, Ghibli Trofeo en de nieuwe MC20. De nadruk ligt op vermogen: het zijn onvergetelijke ervaringen, waarbij rijplezier en prestaties centraal staan.

Sinds 1999 zijn er in totaal meer dan 550 Master Maserati-rijopleidingen gegeven, verdeeld over ruim 700 circuitdagen. Meer dan 7 000 klanten uit meer dan 50 landen hebben achter het stuur van de verschillende modellen plaatsgenomen. Daarvan is er een bijzonder groot aandeel (32 procent) van Maserati-liefhebbers buiten Europa. Die komen vooral uit Aziatische landen en de Verenigde Staten.

De cursussen worden georganiseerd in samenwerking met de Scuderia de Adamich, als sinds 1999 partner en coördinator van Master Maserati. Dankzij deze sterke en duurzame relatie heeft de organisatie in de loop der tijd verschillende methodologieën en meerdere cursussen geperfectioneerd.

In de 22 jaar dat Maserati actief is op dit vlak, zijn er ongeveer 30 verschillende modellen gebruikt bij de trainingen. Voor 2021 zullen de deelnemers onder meer de nieuwe Maserati MC20 tot hun beschikking hebben. Dat is het baanbrekende model dat een nieuw tijdperk van het merk heeft ingeluid. Voor meer info kan je hier terecht.

Master Maserati - MC20

(Persbericht en foto met dank aan Maserati Media)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws