PK Carsport stelt Audi R8 LMS GT2 voor

Eind december maakte PK Carsport bekend dat ze met Peter Guelinckx en Bert Longin zullen deelnemen aan de gloednieuwe GT2 European Series. Daarin moeten ze per raceweekend telkens twee sprintraces van vijftig minuten rijden.

Nu stelt PK Carsport hun Audi R8 LMS GT2 voor. Die wagen kunnen Guelinckx en Bert Longin testen op 16 en 17 maart op het circuit van Hockenheim. Half april start de GT2 European Series in Monza. Hockenheim, Silverstone en Spa-Francorchamps volgen daarop om uiteindelijk eind oktober op het circuit van Le Castellet te eindigen. De manche in Spa-Francorchamps is tijdens de Spa Speedweek (25-27 juli).

PK Carsport - Peter Guelinckx en Bert Longin

(Foto’s met dank aan GT Sports Club (Facebook))

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws