Maxime Soulet met GetSpeed in NLS

Maxime Soulet zal dit weekend meedoen in de Nürburgring Endurance Series (NLS). Hij zal rijden in een van de drie wagens van GetSpeed Performance. Hij zal samen rijden met Markus Palttala, Janine Shoffner en Moritz Kranz in de #9 van GetSpeed. GetSpeed verdedigt de kleuren van Mercedes-AMG GT3. Ook Haupt Racing Team en 10Q Racing Team rijden voor Mercedes-AMG GT3. Haupt Racing Team zet twee wagens in. Voor 10Q Racing Team is dat één auto. Dit weekend dient als voorbereiding op de 24 uur van de Nürburgring die in het eerste weekend van juni doorgaat.

(Foto met dank aan GetSpeed (Facebook))

Joachim Vandecauter
Joachim Vandecauter is stagiair bij RallyandRaces. Volgt al van jonge leeftijd de autosport en vooral dan de circuitwereld. Joachim hoopt met deze stage ook verder te groeien als toekomstig journalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws