Maxime Soulet met GetSpeed in NLS

Maxime Soulet zal dit weekend meedoen in de Nürburgring Endurance Series (NLS). Hij zal rijden in een van de drie wagens van GetSpeed Performance. Hij zal samen rijden met Markus Palttala, Janine Shoffner en Moritz Kranz in de #9 van GetSpeed. GetSpeed verdedigt de kleuren van Mercedes-AMG GT3. Ook Haupt Racing Team en 10Q Racing Team rijden voor Mercedes-AMG GT3. Haupt Racing Team zet twee wagens in. Voor 10Q Racing Team is dat één auto. Dit weekend dient als voorbereiding op de 24 uur van de Nürburgring die in het eerste weekend van juni doorgaat.

(Foto met dank aan GetSpeed (Facebook))

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws