Neuville en Tänak in Rally van Sanremo

Volgens Planetemarcus en Dirtfish zouden Thierry Neuville en Ott Tänak begin april meedoen aan de Rally van Sanremo. Het Hyundai-duo doet dat als voorbereiding op de Rally van Kroatië volgende maand. Ze zullen met een i20 Coupe WRC in asfaltuitvoering rijden ter voorbereiding op die wedstrijd.

Neuville is in het verleden al succesvol geweest op Italiaanse bodem. Tien jaar geleden won hij de Rally van Sanremo. Dat was toen nog met een Peugeot. Begin deze maand won Neuville nog de Ciocco Rally.

De Rally van Sanremo gaat dit jaar door in het weekend van 10 en 11 april. Zaterdag is er een power stage. Zondag staan er zeven ritten op het programma. Tot in 2003 maakt de Rally van Sanremo deel uit van het WRC-circuit, maar het werd in 2004 vervangen door Sardinië.

Sanremo - Neuville

(Foto’s met dank aan Hyundai Motorsport)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws