Thierry Neuville wint testrally

Het zit erop in Sanremo, zeven proeven konden de heren testen in wedstrijdverband. Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe waren na de 88km 33.9s sneller dan de Est Ott Tänak. Pierre-Louis Loubet mocht mee het podium op, zijn achterstand bedroeg 1m15.
(uitslag)

De heren waren vooral in hun nopjes met de wisselende weersomstandigheden waarbij ze de Pirelli rubbers voluit konden testen.

Ook in de “normale” rally was Hyundai aan het feest met een knappe overwinning voor Craig Breen. De Ier was 4.8s sneller dan Andrea Crugnola, eveneens in een Hyundai i20 R5. Volledige uitslag kan je hier zien.

Veertiende plaats voor Nicolas Gilsoul die Paul-Antoine Santoni navigeerde in de Volkswagen Polo GTI R5.

Foto: Hyundai Motorsport Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws