Voet/Van den Broeck kent pech op zaterdag, zondag op het podium

Afgelopen weekend heeft het Belgische duo Chris Voet en Bart Van den Broeck wisselend succes gekend. Op zaterdag regende het in Zandvoort en dat zorgde voor een chaotische eerste race met veel straffen in de Supercar Challenge. Hun Peugeot RCZ Cup werd geraakt toen Van den Broeck achter het stuur zat. De wagen raakte even de vangrail en Van den Broeck moest de pitstraat in door een lekke band. Daardoor was hun wedstrijd voorbij en eindigden ze laatste in de Sport-divisie op vier ronden van Mark Jobst die won.

Supercar Challenge - Sport-divisie - Circuit Zandvoort

Een dag later was het zonnig weer boven het circuit van Zandvoort. Het duo bleef deze keer gespaard van pech en ging als derde over de finish in hun divisie. Dat was op een kleine tien seconden van opnieuw Mark Jobst die zo een perfect weekend achter de rug heeft.

De volgende afspraak in de Supercar Challenge is in het weekend van 22 en 23 mei. Dan worden er geracet in Hockenheim.

(Foto’s met dank aan Supercar Challenge)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws