Hyundai maakt teams bekend voor Portugal

Een van de meest sfeervolle wedstrijden binnen het World Rally Championship is zonder meer deze in Portugal. Vorig jaar kon deze wedstrijd helaas niet doorgaan door de gekende redenen, dit jaar staat de wedstrijd gepland van 20 tot en met 23 mei. Duimen met zijn allen dat alles goed gaat!

Hyundai Motorsport heeft zijn teams bekend gemaakt die gaan strijden voor de overwinning. Naast de twee vaste bemanningen, Thierry Neuville-Martijn Wydaeghe en Ott Tänak-Martin Järveoja, zien we Dani Sordo-Borja Rozada plaatsnemen in de derde Hyundai i20 WRC.

Thierry Neuville eindigde tweede tijdens de laatste editie in 2019, dit achter Ott Tänak en voor Sébastien Ogier. In 2018 won Neuville voor Elfyn Evans en Teemu Suninen.

Foto: Hyundai Motorsport Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws