See you soon in Zolder …

Afgelopen donderdag werd op Circuit Zolder de BMW M2 CS Racing Cup voorgesteld. Ook de Porsche Carrera Cup Benelux en de Porsche Sprint Trophy Benelux zakten samen met nog een rist andere bolides af naar het Limburgse circuit.

Ten gevolge van de pandemie was het dan ook al enige tijd geleden dat er nog wat fotootjes werden getrokken, maar dat werd op Circuit Zolder een beetje goedgemaakt. Het was dan ook genieten met volle teugen … getuige ons album van een kleine 200 foto’s. Nog even doorbijten en dan kunnen er binnenkort terug evenementen georganiseerd worden met publiek. See you soon in Zolder!

Klik hier voor het album

Een voorsmaakje:

Circuit Zolder, BMW M2 CS Racing Cup, Jeroom
Circuit Zolder, BMW M2 CS Racing Cup, Jeroom, Sam Dejonghe
Circuit Zolder, Sam Dejonghe, BMW M2 CS Racing Cup
Circuit Zolder, BMW, BMW M2 CS Racing Cup
Circuit Zolder, Porsche Carrera Cup Benelux, Team PGZ
Circuit Zolder, Team PGZ, Porsche, Lamborghini, Aston Martin
Circuit Zolder, Porsche Carrera Cup Benelux, Porsche Sprint Trophy Benelux, Porsche
Circuit Zolder, BMW M2 CS Racing Cup, Jeroom
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws