Team WRT en PK Carsport in Monza voor de European racing series

Audi Sport zal 18 Audi R8 LMS’s inzetten in Monza voor de European racing series komend weekend. Die zullen verdeeld zijn over GT World Challenge Europe (zeven wagens), de GT2 European Series (drie) en de GT4 European Series (acht).

In de GT World Challenge Europe zet Team WRT drie wagens in. In de #32 van het team zullen Dries Vanthoor en Charles Weerts achter het stuur zitten. De Zuid-Afrikaan Kelvin van der Linde is de derde rijder voor die wagen. In de #26 van Saintéloc Racing zal onder meer Frédéric Vervisch rijden. PK Carsport zal meedoen in GT2 European Series. Peter Guelinckx en Bert Longin zitten achter het stuur van de #81.

PK Carsport, Anthony Kumpen, Bert Longin, Peter Guelinckx, Audi

(Foto #32 met dank aan Audi MediaCenter)

Joachim Vandecauter
Joachim Vandecauter is stagiair bij RallyandRaces. Volgt al van jonge leeftijd de autosport en vooral dan de circuitwereld. Joachim hoopt met deze stage ook verder te groeien als toekomstig journalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws