Team WRT en PK Carsport in Monza voor de European racing series

Audi Sport zal 18 Audi R8 LMS’s inzetten in Monza voor de European racing series komend weekend. Die zullen verdeeld zijn over GT World Challenge Europe (zeven wagens), de GT2 European Series (drie) en de GT4 European Series (acht).

In de GT World Challenge Europe zet Team WRT drie wagens in. In de #32 van het team zullen Dries Vanthoor en Charles Weerts achter het stuur zitten. De Zuid-Afrikaan Kelvin van der Linde is de derde rijder voor die wagen. In de #26 van Saintéloc Racing zal onder meer Frédéric Vervisch rijden. PK Carsport zal meedoen in GT2 European Series. Peter Guelinckx en Bert Longin zitten achter het stuur van de #81.

PK Carsport, Anthony Kumpen, Bert Longin, Peter Guelinckx, Audi

(Foto #32 met dank aan Audi MediaCenter)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws