Thierry Neuville houdt de eer hoog voor Hyundai

Hyundai Motorsport heeft met Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe een wagen op het podium, een derde opeenvolgend podium voor het duo. Ott Tänak eindigde vierde en Craig Breen achtste, beide heren vonden op geen enkel moment het vertrouwen om mee te strijden vooraan.

Neuville: “We hebben het hele weekend ons uiterste best gedaan door hard te pushen en op de limiet te rijden. Tot aan de Power Stage gaven we nooit op in een zeer hechte strijd om de overwinning. Helaas ben ik tijdens de laatste proef even rechtdoor gegaan en dat heeft ons zeker drie seconden gekost, maar zelfs zonder dat zou het niet voldoende zijn geweest. Het tempo tussen de koplopers was zo ongelooflijk close. Maar we hebben alles gegeven wat we hadden, en ik heb een goed gevoel gehad met onze auto op deze lastige asfaltproeven. We hebben genoten van de rally en Martijn heeft het geweldig gedaan, het is dit weekend niet gemakkelijk geweest voor de bijrijders, dus we moeten de positieve punten meenemen.”

Foto: Hyundai Motorsport Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws