Schitterend nieuws voor Adrien Fourmaux en Renaud Jamoul

Hun debuut op het hoogste niveau krijgt meteen een vervolg, het duo mag zich opmaken voor een deelname aan de Rally van Portugal. Teemu Suninen en Mikko Markkula zullen met de Ford Fiesta Rally2 deelnemen aan de Rally van Portugal, alvorens ze opnieuw achter het stuur kruipen van de Fiesta WRC tijdens de Rally Italia Sardegna.

Richard Millener: “We waren bijzonder tevreden over de prestaties van Adrien op het Kroatische asfalt, en ik denk dat hij zelfs zijn eigen verwachtingen heeft overtroffen! Vier jaar geleden had hij nog niet eens in een rallyauto gereden, en nu daagt hij de jongens naar wie hij opkeek uit op de proeven! Hij heeft een natuurlijk talent en vermogen dat we graag verder willen ontwikkelen, en ik ben blij te kunnen bevestigen dat hij over een paar weken tijdens de Rally de Portugal weer achter het stuur van de Ford Fiesta WRC zal plaatsnemen. Hij heeft de kracht en de prestaties van de topklasse Fiesta op asfalt ontdekt, maar dit wordt een compleet andere uitdaging en hij staat niet onder druk, maar we kijken er allemaal naar uit om te zien hoe hij presteert.”

Foto: FB Adrien Fourmaux

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws