FIA WEC, nog twee uur te gaan

Toyota heeft de leiding overgenomen met Kamui Kobayashi aan het stuur van de nummer 7, nummer acht met Kazuki Nakajima rijdt rond op plaats drie. Deze laatste kreeg een straftijd van 5s wegens een unsafe release, deze dient hij de volgende pitstop te verzilveren.

Wagen 36 rijdt tussen de twee Toyota’s in op plaats twee, de Alpine heeft een achterstand van 31s op de leider.

Slecht nieuws voor Team WRT, de wagen staat in de pits en is teruggevallen naar de laatste plaats. United Autosports USA staat aan de leiding in LM P2 voor G-Drive Racing en de nnummer 38 van Jota.

In de klasse LM GTE Pro heeft Porsche de leiding overgenomen van AF Corse.

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws