Stand van zaken in Spa FIA WEC

De eerste wedstrijd van het FIA WEC in Francorchamps is een gevecht met drie voor de algemene overwinning halverwege de wedstrijd. Na 3u staat de Alpine A480-Gibson aan de leiding voor de beide Toyota’s. De bolide van het Alpine Elf Matmut team heeft slechts een goeie 2s voorsprong op de nummer 7 van Toyota Gazoo Racing. De tweede Toyota, het nummer acht, rijdt op een derde plaats en volgt op 31s van de leider. De wagen van Team WRT staat voorlopig achtste.

In LM P2 rijdt Nick De Vries momenteel aan de leiding in de wagen van G-Drive Racing. Team WRT volgt op een vijfde plaats, achtste algemeen. Ferrari boven in de LM GTE Pro klasse, beide wagens van AF Corse staan vooraan.

Foto: FB Nicolas Lapierre

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws