De ’24 Hours of Zolder’ worden verplaatst naar september

De geruchtenmolen was de afgelopen dagen en weken volop aan het draaien want er gingen stemmen op om de 24 Hours of Zolder te verplaatsen. Dit werd zonet officieel bevestigd door Circuit Zolder. De 24 Hours of Zolder zullen verplaatst worden naar het weekend van 25 en 26 september en dit na overleg met de deelnemende teams van het Belcar Endurance Championship alsook door de beslissing van het Overlegcomité van de regering vandaag.

Gezien de verplaatsing naar een latere datum hoopt Circuit Zolder om het grote publiek en de VIP’s het feest dat de 24 Uren van Zolder altijd is geweest, zo optimaal mogelijk te laten beleven, wat in feite zowel voor de organisatie als voor de teams een absolute must is om van het evenement een grandioos succes te maken.

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws