Nog eens goed gevoel voor Kurt Braekevelt

Voor Kurt Braekevelt was het ook alweer een tijdje geleden dat hij nog eens kon uitpakken met de BMW. Lange tijd vertoefde hij zelfs in de top-10, tot de hemelsluizen open gingen.

“Dit was een thuiswedstrijd voor mijn Co Bjorn Pattyn, en die was natuurlijk er op gebrand om een mooi resultaat mee te nemen naar huis .
Dus moesten we de eerste klassementsproef in Dikkebus meteen wakker zijn om mee te zijn met de snelle lokale mannen . Dat lukte ook goed, daar we de juiste bandenkeuze gemaakt hadden en de nota’s perfect waren .
De eerste chrono was niet mis: 6de algemeen! Dit tempo konden we lange tijd aanhouden, tot er in de derde boucle regen kwam. En wij op klassementsproef Monteberg, net de langste uit het geheel, met onze BMW op harde slicks zaten.
Dat was op de heel gladde wegen echt overleven om aan te komen. Onze mooie positie algemeen konden we daardoor niet houden tegenover de 4X4 wagens, en we zakten naar positie 12 .
We zijn toch zeer tevreden met ons resultaat, en na 4 jaar hebben we terug eens een goed gevoel in de wagen .
Bedankt aan mijn Top serviceteam en op naar de volgende, en dat zou Ieper moeten zijn als alles mee zit.”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws