De fun primeerde voor Diego Decrock

Ook het echtpaar Diego Decrock en Jocelyn Rodts moesten veel te lang toezien van aan de zijlijn. Ze waren dan ook wat blij dat ze hun Peugeot 106 uit de garage mochten halen om de Monteberg aan te snijden.

“Na een sabbat jaar om de gekende reden kon onze Peugeot 106 rally terug van onder het stof gehaald worden voor de rally van de Monteberg, de eerste manche van het VAS kampioenschap. Met een hertekende KP Dikkebus en lichte aanpassing van KP Monteberg werd ons een gevarieerd en uitdagend parcours voorgeschoteld. Na de administratieve en technische keuring, waarbij het een blij weerzien was met de vertrouwde gezichten, waren we er klaar voor om een dagje fun te beleven.


De regen van de voorbije dagen zorgde voor een tricky aanvangsfase maar algauw droogde het parcours op en werden de remzones stelselmatig wat verlegd. Wat soms voor enkele warme momenten en kleine foutjes zorgde, maar de fun primeerde. Bij aanvang van de derde ronde was de aangekondigde regen van de partij, en de sortie van collega en streekgenoot Stefaan Vanneste zorgde toch voor een kleine “wake up call” waarbij er verder aan de automatismen werd gewerkt en de rally heelhuids werd uitgereden.

De nota’s van deze toch uitdagende rally werden opnieuw vlekkeloos voorgelezen door co Jocelyn Rodts en Alltec Seys zorgde vol overgave voor de technische ondersteuning en bevoorrading van de innerlijke mens. Tevens dank aan het team van Jurgen Deckmijn voor de gezellige sfeer en babbel achteraf en uiteraard wil ik onze sponsors Service Please, Frituur Petra, Yathida Noodle House en Ben’s Bar bedanken voor de steun. Op naar de TBR Rally.”

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws