Rovanperä en Breen gaan tot het uiterste

Negen proeven zitten erop in Estland en Kalle Rovanperä mag gaan rusten als leider, hij heeft een voorsprong van 8.5s bij elkaar gereden op Craig Breen. Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe zijn opgerukt naar plaats drie, met het oog op de startposities morgen een goede zet. De Hyundai met nummer 11 op de deuren heeft een voorsprong van 6s op Sébastien Ogier en Julien Ingrassia. Elfyn Evans sluit de top vijf af met een achterstand van 1:15.1 op de leider. (Voorlopige stand)

Photographer: Dufour Fabien Worldwide copyright: Hyundai Motorsport GmbH

Thierry Neuville: “Ons doel was om Seb in te halen en de vorosprong uit te bouwen wat ons een klein voordeel moeten geven in de startorde.Ons einddoel is voor Seb blijven en de wagen op de baan houden. Buiten onze lekke band hadden we wel een fijne dag achter de rug.”

Sébastien Ogier: “Het was de ganse dag vol aanvallen, ik ben heel erg tevreden over mijn dag. Ik was steeds op de limit, geen foutjes en de wagen deed het super. Ik kon niks meer verwachten van vandaag, waar Thierry ook eindigt vandaag doet er niet toe op dit moment.”

Foto: Toyota Gazoo WRT Media & Hyundai Motorsport Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws