Officina Caira stelt tentoon tijdens de Formule 1 Grand Prix in Spa-Francorchamps

Voor deze editie van de prachtige F1 Grand Prix in België, werkt het Officina Caira atelier samen met Spa Grand Prix en zal u prachtige historische Formule 1 auto’s presenteren.

Het evenement vindt plaats van vrijdag 27 tot zondag 29 augustus 2021 op het circuit van Spa-Francorchamps dat dit jaar zijn 100ste verjaardag viert. Een ruimte gewijd aan deze legendes zal worden gereserveerd in de Fan Zone om de liefhebbers te laten genieten van al het moois.

Om de 70 jaar geschiedenis van de Formule 1 te herbeleven, zullen niet minder dan 7 modellen tentoongesteld worden. U kunt een March 711 bewonderen, een Arrows A10 van Ross Brawn, een Arrows A21 die werd bestuurd door Jos Verstapppen en een BMW Sauber F1.07 bestuurd door Sebastian Vettel tijdens de USA Grand Prix. Daarnaast zal het podium van de Grand Prix van België van 1998 worden gereconstrueerd met de twee Jordan 198’s en de Sauber 17

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws