Drama voor Thierry en Martijn

Drie proeven verreden vandaag en we zien Kalle Rovanperä aan de leiding met 3.8s voorsprong op Ott Tänak. Derde plaats is voorlopig voor Sébastien Ogier die als opener op de wegen knappe tijden laat optekenen. Dani Sordo op plaats vier en Adrien Fourmaux mag de top vijf afsluiten. (uitslag)

Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe kennen geen zo’n al te beste dag, het tijdsverlies van 10 en 11s op de eerste twee proeven vandaag probeerde hij te verbloemen als zijnde geen vertrouwen genoeg. Echter aan de finish van proef vier was het commentaar heel anders. Reden? Deze keer ging 1min50 verloren.

Thierry: “Het is een ramp. We hadden al serieus wat last van technische problemen deze morgen en nu heeft de stuurbekrachtiging het ook begeven. Een dag om te vergeten. We blijven vechten, er zijn nog twee proeven vandaag en we geven niet op.”

Foto: Hyundai Motorpsort

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws