Thierry en Martijn aan de leiding na sterke eerste dag


De verschillen zijn klein na zes proeven maar de Hyundai met nummer 11 op de deuren staat aan de leiding na een drie op drie tijdens de tweede lus.

0.7s voorsprong hebben Thierry en Martijn op Elfyn Evans en Scott Martin, het beloofd een pittig vervolg te worden morgen. Op de derde plaats vinden we de leider in het kampioenschap, Sébastien Ogier, terug met een achterstand van 19.4s op Neuville. De Fransman dient rekening te houden met Dani Sordo die slechts 5.4s achterstand heeft op de Toyota.

Ott Tänak en Takamoto Katsuta zagen we beide uit de wedstrijd verdwijnen door een uitstap in het decor.

Morgen staan 7 proeven op het programma.

Voorlopige stand

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws