Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe op weg naar de overwinning


Een heel sterke tweede dag brengt het Belgische duo in polepositie voor de overwinning in Spanje. Zes snelste tijden vandaag lieten hun voorsprong oplopen tot 16.4s op Elfyn Evans en Scott Martin. Derde in de stand Sébastien Ogier kende een sterke tweede lus deze namiddag en vond de snelheid om twee snelste tijden op te laten tekenen. Echter op de showproef van Salou viel de motor van de Toyota even stil waardoor kostbare seconden verloren gingen ten opzichte van Dani Sordo. De Spanjaard komt zo terug tot op 1.2s van de Fransman en het gevecht kan morgen herbeginnen voor de derde podiumplaats.

Kalle Rovanperä mag de top vijf afsluiten vandaag met een achterstand van 1:12.3 op de leider. Een klein foutje deed Adrien Fourmaux wegvallen in de stand.

Voorlopige stand

Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws