Startschot van de Spa Rally op 25/11 in de Brasserie des Bobelines

Met drie rijders – Adrian Fernémont, Ghislain de Mévius en Grégoire Munster – die nog volop om de Belgische rallytitel 2021 aan het strijden zijn wordt er nu al reikhalzend uitgekeken naar de Spa Rally. Dat beseft ook organisator DG Sport, die de finale van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship dan ook op… donderdag 25 november laat beginnen! Op het programma staan de officiële persconferentie, gevolgd door een After Work waarvoor alle fans worden uitgenodigd.

Spa Rally

Het concept beleefde zijn première in het kader van de Spa Rally 2019 en viel bij ieder in de smaak. Hoe kan het ook anders: een week voor de start van de wedstrijd is het ideale moment om grootse theorieën te verkondigen, de wereld te verbeteren, te voorspellen hoe de wedstrijd én het kampioenschap zullen aflopen… maar ook om de laatste spectaculaire nieuwsjes te vernemen!

Spa Rally

Ook deze keer zal de meest feestelijke plek van Spa het decor vormen, want rijders, corijders, teams, journalisten en fans worden eens te meer ontvangen in de Brasserie des Bobelines, in dat oh zo typische sfeertje van de Spa Rally! Reken er maar op dat ook deze keer meer dan één rallybolide op het plein voor de alom gekende en geapprecieerde microbrouwerij zal prijken.

U wordt in groten getale verwacht vanaf 20.00 uur, voor de officiële start van de Spa Rally 2021, in een sfeertje dat ze alleen bij DG Sport kunnen creëren!

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws