Spannende strijd in Monza


Zeven proeven zijn achter de rug en de strijd voor de overwinning is bikkelhard tussen Elfyn Evans en Sébastien Ogier. De Brit staat aan de leiding met een voorsprong van slechts 1.4s op zijn Franse teamgenoot. Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe staan derde op 21.6 van de leider. Dani Sordo was vandaag slechts drie seconden trager dan onze landgenoten en staat op plaats vier. Iets groter is de kloof richting plaats vijf, daar vinden we Oliver Solberg op 50.6s van de leider.

Neuville: “Ik zou zeggen dat we tevreden zijn met onze prestaties in de auto vandaag. We hebben vanmorgen heel hard gepusht, bijna op het randje, en het gevoel was goed. Ik genoot van het rijden, maar de tijden waren er niet. Meestal is de auto in lastige omstandigheden snel, maar deze keer waren we dat niet en om eerlijk te zijn weet ik niet waarom. Zelfs in Spanje, op de vuile plekken, waren we snel, maar het lijkt erop dat we vanmorgen iets hebben gemist. Rond het circuit is de snelheid er, dus we zullen moeten zien wat er gebeurt op de bergetappes van morgen.”

Voorlopige stand

Foto: Toyota Gazoo Racing en Hyundai Motorsport Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws