Automeetic brengt zeldzame Lamborghini naar InterClassics

Zeldzaam kunnen we de wagen absoluut noemen, slechts 23 exemplaren zijn momenteel gekend van de Lamborghini 400GT Interim. Prijzen met deze volledig gerestaureerde Lamborghini werden gewonnen op Pebble Beach en Consorso Italiano Award.

De historie van het exemplaar dat te bezichtigen is op InterClassics is volledig gekend, sinds 1967 waren slechts 5 personen eigenaar van deze beauty. Eén van hen ruilde er zelfs prompt zijn Ferrari voor in.

Prachtige wagen!


Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws