Ogier en Evans maken er een spannend duel van

Dertien proeven achter de rug en het verschil tussen beide titelkandidaten bedraagt een halve seconde. Derde plaats is in handen van Dani Sordo na een kleine uitstap door onze landgenoten Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe, op proef negen ging de Hyundai met nummer 11 op de deuren zijn eigen weg met als gevolg wel wat schade aan zijn snuit. Oliver Solberg en Takamoto Katsuta mogen de top vijf vervolledigen.

Sébastien Ogier is dus voorlopig wereldkampioen 2021, al moet hij morgen nog drie proeven overleven hiervoor.

Voorlopige stand.

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws