Sébastien Ogier en Julien Ingrassia kronen zich tot wereldkampioenen 2021


Het einde van een tijdperk in de rallysport op het hoogste niveau is vandaag een feit, het wordt vanaf morgen alleen maar anders met de komst van de hybride. Ook voor Sébastien Ogier en Julien Ingrassia wordt het anders daar beide heren na de wedstrijd in Monza elk hun eigen weg opgaan. Beide heren wilden dit doen met een sterke prestatie dit seizoen en wat zijn ze daarin geslaagd!

Vijf overwinningen dit seizoen en een heel sterke constante zorgden ervoor dat beide heren zich opnieuw wereldkampioen mogen noemen, en dit voor de achtste keer. Je kan veel zeggen over het duo, je bent voor of je bent tegen, je kan echter niet ontkennen dat Sébastien en Julien de voorbije jaren het World Rally Championship op een ongelooflijke manier hebben gedomineerd en kleur hebben gegeven. Beide heren zijn echt grote kampioenen in de rallysport!

Nos félicitations à Sébastien et Julien pour le titre et bonne chance pour les années à venir!

Naast de titels op individueel niveau mag Toyota ook terugblikken op een heel sterk seizoen en zich opnieuw wereldkampioen kronen bij de merken.

Foto: Toyota Gazoo Racing

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws