Rallye TT Plaines et Vallées komend weekend

Komend weekend trekt RallyandRaces terug richting Toutes Terrain bij onze Zuiderburen, dit keer voor de 47ste editie van Rallye TT Plaines et Vallées. Negen proeven staan op het menu verdeeld over twee dagen, vijf op zaterdag en vier op zondag.

De wedstrijd gaat door in de streek van Saint-André-de-l’Eure, deze gemeente is gelegen in het Franse departement Eure op een kleine vier uur rijden van Ieper. Op vrijdagavond kan men daar bij gezellige kerstverlichting reeds de technische keuring beleven.

Voor iedereen die graag eens onverhard actie ziet waarbij de modder u om de oren vliegt, alle info over de wedstrijd kan je HIER terugvinden.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws