Xavier Dekeyser en Nele Tassaert sterk voor eigen volk

De 6 uren van Kortrijk was voor XT Racing een rally die ze zeker op hun “to drive lijstje 2021” wilden inplannen. Co-pilote Nele Tassaert woont immers in centrum Kortrijk en Xavier is van Waregem dus was het een mooie kans om te rijden voor hun sponsors en supporters.

“Zoals verwacht was het opnieuw een heel vettige rally maar dit was sowieso al voorzien” aldus Nele. “KP Lavano was inderdaad spekglad maar dit is vooral een proef om de toeschouwers het nodige spektakel te kunnen bezorgen.

Focus lag op de zondagproeven. Het vertrouwen zat super goed tussen ons. Hier en daar toch eventjes laten verrassen maar gelukkig hadden we telkens genoeg uitloop waardoor we niet vast kwamen te zitten.

Na het zien van enkele filmpjes zijn we terug super content van de progressie in het rijden. En ons behaald resultaat is er ook eentje om fier op te zijn !!! Gestart met het mooie nummer 33, onze doelstelling was om dit als eindnummer te kunnen behalen. We zijn zelfs nog iets beter geëindigd, met een schitterende 32e eindplaats! In onze klasse op nummer 4 gestrand en 1ste dame! Fier fier fier !

Kortrijk is en blijft ook een gezellige rally met de nodige animatie….. genoten van begin tot einde. Binnen 2 weken richting Spa om hopelijk de 8ste rally dit jaar terug tot een goed einde te kunnen brengen !!!! Xavier en ik wensen nogmaals onze grote dank naar onze sponsors te uiten voor dit spetterend startjaar!”

Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws